IOLANDA                                             Omat Vehnät kotona  ~ Wheatens at home

 

C.I.B.* FIN DK EE Ch FINV-05 EEV-10 WHEATSTONE IOLANDA
       

FCI pending

Iolanda on syntynyt 2003. Iolandan isä on USA-tuonti Newkilber Sunset On Sunset, joka on kuuluisan Newkilber-kennelin viimeisimpiä kasvatteja, ja sen emä on Ch Wheatstone Helle. Iolanda on irlantilaiskarvainen, sillä on ihastuttava luonne, aina valpas ja eloisa. Iolanda on etevä sekä tottelevaisuudessa että agilityssä. Iolandalla saavutti heti kahden vuoden iässä muotovalion arvon. Iolanda on myös kansainvälinen muotovalio (FCI;n vahvistettavana), jatkaen näin katkeamaton kansainvälisten valioden emälinjaa (C.I.B Wheatstone Helle - Wheatstone True Colors - Teinikedon Taalia - Teinikedon Katinka - Teinikedon Gina).

Iolandalla on ollut kaksi pentuetta, molemissa sama isä Grebnello Be Georgeous. Näissä on molemmissa useita sertinvoittajia, valioita, kansainvälisiä valioita ja ryhmävoittajia (mm. Wheatstone Neon ja Odine).

------------------

Iolanda is born in May 2003. She is a daughter of Newkilber Sunset On Sunset (USA import), which is one of the last breedings of the very famous kennel Newkilber. Iolandas mother is Ch Wheatstone Helle. Iolanda is Irish coated, with a wonderful temperament, always happy and lively. Iolanda works well both in agility and obedience. She started her show career gaining her Champion title as soon as she entered the open class. Iolanda is also International Champion (FCI approval pending), thus continuing the unbroken motherline of International Champions (C.I.B Wheatstone Helle - Wheatstone True Colors - Teinikedon Taalia - Teinikedon Katinka - Teinikedon Gina).

Iolandalla has had two litters, both with the same sire Grebnello Be Georgeous. In the litters there are several CC-winners, Champions, International Champions and Group Winners (ex. Wheatstone Neon ja Odine).